Translate

6/1/15

ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΩΜΩΔΙΖΕ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ


Επειδή εμμέσως ο χρήστης που διακωμώδησε τον Ιερέα, ότι δήθεν δεν έψαλλε σύμφωνα με την  βυζαντινή μουσική (κατ' άλλα αναφέρει ότι είναι 20 ετών, μικρός και χωρίς εμπειρία και επίσης σήμερα τον αναφέρει π. Νικόδημο από ....καβαρνό) κατεβάζουμε την ανάρτηση που είχε ανεβάσει με άλλο όνομα πριν από 2 μέρες.
Ένας άλλος λόγος που προχωράμε στην διαγραφή της ανάρτησης είναι ότι ο διαχειριστής της ομάδας, μερίμνησε έγκαιρα και κατέβασε την χλευαστική, κοροιδευτική, απαξιωτική και συνάμα αδιάντροπη ανάρτηση που έγινε στην ομάδα του εις βάρος του Ιερέα.
Άλλωστε νομίζει ότι τις δικές μας αναρτήσεις τις διαβάζει και ...η "κουτσή" Μαρία, ενώ οι δικές του είναι κρυφές και δεν διαβάζονται από κανέναν άλλον παρά μόνον από μέλη της ομάδας του.
Στην σημερινή ανάρτηση, αλλάζει λιγάκι το σκηνικό και ναι μεν μιλάει ότι δεν έχει εμπειρία, καθ' ότι 20 ετών και 1 χρόνο στο αναλόγιο, κατά τ' άλλα έχει την γνώση και την εμπειρία να μπορεί να διακρίνει......το πατριαρχικό ύφος!
Θεωρούμε το θέμα ότι έχει λήξει γι αυτό η ανάρτηση  που έθιξε το θέμα κατεβαίνει.
Όσο για την τελευταία παράγραφο, απλά του λέμε πρόσεχε τι γράφεις, έστω και σε κοινωνικές ομάδες, διότι διαβάζονται και από κόσμο που δεν είναι εγγεγραμμένοι στην ομάδα και όχι η κουτσή Μαρία αλλά και ο.... κουτσός ο Μπάμπης τις διαβάζει! διάβασε το προηγουμενο άρθρο που τα σχόλια της δημόσιας ομάδας που συμμετέχεις διαβάζονται απ' όλο το πλανήτη και είναι εμφανή δημοσίως  ΚΛΙΚ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *