Translate

30/8/14

Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου


Μέγας Πολυαρχιερατικός  Εσπερινός στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Π. Φαλήρου τελέσθηκε στις 29/8/2014, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Σμύρνης κ.κ. Συμεών, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κισσάμου & Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου καθώς και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ολυμπίας και Τριφυλίας κ.κ.Χρυσοστόμου. Οι εορταατικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με του ίδιους Αρχιερείς την επόμενη μέρα 30/8/2014 παρουσία πλήθους χριστιανών που προσκύνησε και έλαβε την ευλογία του Αγίου.

Ο 20μελής Βυζαντινός χορός των Ιεροψαλτών, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη και καθ. της Βυζαντινής Μουσικής Κωνσταντίνου Πολίτου, συντονισμένος πειθαρχημένος και άψογος στις βυζαντινές εκτελέσεις, απέδωσε με μεγάλη ευλάβεια τα εορταστικά και πανηγυρικά άσματα της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης.
Η φιλοξενία του Πρωτοψάλτη στους συμμετέχοντες ιεροψάλτες, γενναιόδωρη και μεγαλόδωρη. Ακολούθησε δείπνο στην παραδοσιακή ταβέρνα του "Αρσένη" στο Π. Φάληρο με εξαίσια εδέσματα και οίνο.

Για να δείτε φώτο κάντε κλικ εδώ
Για VIDEO εδώ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *