Translate

12/1/15

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ
«ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ»

Αρ. Πρωτ. 3 / 2015
Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2015



Προς
τα Μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιεροψαλτών
«Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός»
Αγαπητοί συνάδελφοι, Καλή Χρονιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου μας, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δουρουτείου Πνευματικού Κέντρου την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19.00.
Έχουν προσκληθεί για να ευλογήσουν την εόρτιο αυτή σύναξή μας, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β΄, οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες των Ιερών Μητροπόλεων της Περιφέρειας Αττικής, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οι Πρωτοσύγκελλοι των Ιερών Μητροπόλεων και άλλα εξέχοντα πρόσωπα της κοινωνίας μας και της Ιεροψαλτικής τάξεως.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, προκειμένου, για μια ακόμη φορά, να δείξουμε την ομόνοια και την ενότητα του σώματος των Ιεροψαλτών, ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που ζούμε.
Το Δουρούτειο Πνευματικό Κέντρο βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών 11-13 στον Κεραμεικό. Η πρόσβαση στο χώρο είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να γίνει είτε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, είτε με τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Υπάρχει λόγου χάριν το Τρόλεϊ με αριθμ. 21 και το λεωφορείο με αριθμό 049, τα οποία ξεκινούν από την Ομόνοια. Η στάση αποβίβασης είναι η «ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ» (επί της οδού Πειραιώς). Επίσης, από τον Σταθμό Μοναστηράκι & Θησείο περνά το λεωφορείο με αριθμ. 035 και η στάση είναι και πάλι η ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ.
Αυτονόητο είναι, και σε αντίθεση με το παρελθόν, η παρουσία σας στο κόψιμο της πίτας μας είναι δωρεάν.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αθανάσιος Χρ. Παπαζαρής
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Σπυρίδων Ι. Καμπίτσης

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *